Popis:
Kuzu škrob se získává z kořene japonské rostliny pueararie. Jedná se o popínavé byliny a keře z oblasti tropů a subtropů. Pueararie jsou velmi invazivní rostliny, které dokáží pokrýt rozsáhlou plochu včetně vegetace nebo třeba elektrického vedení. Využívá se proto jako krycí rostlina či jako krmivo. Kuzu je nepřekonatelný prostředek pro zahušťování. Po jeho použití jsou např. omáčky jiskřivé, průhledné, polévkám přidá lesk. Při zahušťování výrazně nezmění původní chuť omáčky ani polévky.
Používá se k zahušťování omáček, polévek, pudingů, masových směsí apod. Zelenina a ryby poprášené kuzu před fritováním mají světlý křupavý povrch. Protože kuzu pomáhá vyrovnávat kyselost z cukrů, je tedy ideální do různých dezertů, pudingů, ovocných koláčů apod.
Složení:
Kuzu škrob BIO
Použití:
Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1-2 lžičky kuzu. Rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků. Za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni, dokud nezprůhlední.
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu
Země původu:
Japonsko
Balení:
100 g
Detailnější popis produktu:
Detailnější popis produktu Kuzu škrob najdete například tady.
Bohužel k produktu nemůžeme uvádět žádné další informace, proto pokud nevíte, co je
pro vás nejvhodnější, doporučujeme navštívit jednu z našich 3 prodejen
(Kontakt),
nebo využít naši facebookovou poradnu.
Detailnější popis k výrobku z hlediska tradiční čínské medicíny budete muset najít na internetu nebo v klasické čínské farmakologii.
Za nás doporučujeme různé herbáře, kde se dozvíte spoustu informací. Produkt Kuzu škrob například naleznete na apotekaherbar.cz, nebo se pokuste najít jiný kvalitní zdroj informací o tcm na internetu.
- Buďte první co napíše recenzi pro tento produkt!
Napište svoji vlastní recenzi
Jak hodnotíte tento produkt? *
- Buďte první co napíše diskuzi pro tento produkt!