V tuto chvíli se nacházíte na herbáři , pokud si chcete produkty objednat, musíte na náš nový web apoteka-eshop.cz , Na novém eshopu se při zobrazení produktu, nachází Zelené tlačítko , které Vás odkáže "tady" na herbář, kde se o produktu dočtete mnohem více informací.


Rozumím, a chci pokračovat na herbáři, Toto není eshop!

Živý prírodní šampón na vlnité a nepoddajné vlasy

Olivový olej:Olivový olej je bohatý na vitamíny A, B, D a E, což jsou vitamíny, které jak vnitrne, tak pri zevním použití pomáhají stimulovat vlasové korínky a tím výrazne zrychlit rust našich vlasu. Zároven vlas úcinne hydratuje a regeneruje a tím zamezuje jeho krepatení, vysušování, ale i nadmerné…

Detail produktu

10sil hrejivá masážní emulze

Konopí:Konopí seté je jednoletá rostlina z celedi konopovité (Cannabaceae). Má významne lécivými úcinky a  širokospektrální využití. Konopí prirozene obsahuje psychoaktivní chemické látky, tzv. kannabinoidy, tech je okolo 100 druhu. Mezi nejznámejší a nejvýznamnejší patrí THC (tetrahydrokannabinol)…

Šaolinový olej (700)

Pusobení dle tradicní cínské medicíny:Rozprouduje stagnaci energie cchi QI ZHI a krve XUE YU, utišuje bolest, zmenšuje otoky, regeneruje a relaxuje šlachy a svaly.   Z hlediska tradicní cínské medicíny se v Cíne používá u stavu jako kupr:Veškeré druhy poranení svalu, šlach, vazu a kostí (krome ote…

Kostivalový balzám - gel DOCASNE NEDOSTUPNÉ

Kostival lékarský:Obsahuje hlavne slizové látky, trísloviny, silice ci alkaloidy. Listy obsahují vápník, draslík, fosfor, vitamin A, C a B12, allantoin a cholin. Cholin a allantoin podporují tvorbu cervených krvinek, které jsou nutné po nadmerné ztráte krve pri otevreném zranení. Ve stredoveku se ko…

Mesícková mast

Vazelína:Minerální olej je ropný produkt stejne tak jako vazelína (petrolatum), parafín nebo parafínový vosk. Ve všech formách se jedná o ropný derivát, ovšem do kosmetiky se používá pouze ten nejcistší. Není-li dostatecne procištený, muže dráždit pokožku, být toxický a usazovat se tak v ledvinách…

Dubová mast jemná

Vazelína:Minerální olej je ropný produkt stejne tak jako vazelína (petrolatum), parafín nebo parafínový vosk. Ve všech formách se jedná o ropný derivát, ovšem do kosmetiky se používá pouze ten nejcistší. Není-li dostatecne procištený, muže dráždit pokožku, být toxický a usazovat se tak v ledvinách…

Konopka mast pro suchou pokožku

Konopný olej:Konopí seté je jednoletá rostlina z celedi konopovité (Cannabaceae). Má významne lécivými úcinky a  širokospektrální využití. Konopí prirozene obsahuje psychoaktivní chemické látky, tzv. kannabinoidy, tech je okolo 100 druhu. Mezi nejznámejší a nejvýznamnejší patrí THC (tetrahydrokannab…

Venosil konopné mazání

Konopný olej:Konopí seté je jednoletá rostlina z celedi konopovité (Cannabaceae). Má významne lécivými úcinky a  širokospektrální využití. Konopí prirozene obsahuje psychoaktivní chemické látky, tzv. kannabinoidy, tech je okolo 100 druhu. Mezi nejznámejší a nejvýznamnejší patrí THC (tetrahydrokannab…

Balzám na rty - granátové jablko DOCASNE NEDOSTUPNÉ

Vcelí vosk:Vcelí vosk, neboli beeswax nebo také Cera Alba, je jeden z nejpoužívanejších prírodních vosku v kosmetice, kde zastává funkci emulgátoru a zahuštovadla. V cisté podobe má pevné skupenství. V soucasné dobe se vcelí vosk používá velmi casto nejen v kosmetice, ale i ve farmaceutickém prumysl…

Balzám na rty - ružová perlet DOCASNE NEDOSTUPNÉ

Vcelí vosk:Vcelí vosk, neboli beeswax nebo také Cera Alba, je jeden z nejpoužívanejších prírodních vosku v kosmetice, kde zastává funkci emulgátoru a zahuštovadla. V cisté podobe má pevné skupenství. V soucasné dobe se vcelí vosk používá velmi casto nejen v kosmetice, ale i ve farmaceutickém prumysl…

Balzám na rty - sladký grapefruit DOCASNE NEDOSTUPNÉ

Vcelí vosk:Vcelí vosk, neboli beeswax nebo také Cera Alba, je jeden z nejpoužívanejších prírodních vosku v kosmetice, kde zastává funkci emulgátoru a zahuštovadla. V cisté podobe má pevné skupenství. V soucasné dobe se vcelí vosk používá velmi casto nejen v kosmetice, ale i ve farmaceutickém prumysl…

Tibetský balzám s cedrem

Cedr:Cedry sjou majestátní jehlicnaté stromy z celedi borovicovitých (Pinaceae), které vyrustající až do výšky 30 metru. Esenciální olej (EO) z cedru byl dobre znám už ve staroveku a vychvalován už v Bibli. Dríve se tento olej získával hlavne z cedru libanonského (Cedrus libani), tento druh se již o…

Telový balzám - Jedle kanadská

Tibetské balzámy:Tibetské balzámy mají ve svém složení mnoho z vcelích produktu. Na základe prastarých receptur, které jsou overeny tisíciletou praxí asijských národu, vznikla unikátní rada Tibetských balzámu EPAM, urcených k vnejší aplikaci a k masážím. Je to další druh velice úcinných produktu, kt…

Mentholka EXTRA

Konopný olej:Konopí seté je jednoletá rostlina z celedi konopovité (Cannabaceae). Má významne lécivými úcinky a  širokospektrální využití. Konopí prirozene obsahuje psychoaktivní chemické látky, tzv. kannabinoidy, tech je okolo 100 druhu. Mezi nejznámejší a nejvýznamnejší patrí THC (tetrahydrokannab…

Mentholka

Konopný olej:Konopí seté je jednoletá rostlina z celedi konopovité (Cannabaceae). Má významne lécivými úcinky a  širokospektrální využití. Konopí prirozene obsahuje psychoaktivní chemické látky, tzv. kannabinoidy, tech je okolo 100 druhu. Mezi nejznámejší a nejvýznamnejší patrí THC (tetrahydrokannab…

Thermolka

Konopný olej:Konopí seté je jednoletá rostlina z celedi konopovité (Cannabaceae). Má významne lécivými úcinky a  širokospektrální využití. Konopí prirozene obsahuje psychoaktivní chemické látky, tzv. kannabinoidy, tech je okolo 100 druhu. Mezi nejznámejší a nejvýznamnejší patrí THC (tetrahydrokannab…

Bišungit krém se šungitem na nehty proti plísni

Ricinový olej:Ve zdravotnictví se ricinový olej využívá k lécení bradavic. Velmi dobre pusobí pri hojení pooperacních jizev a zároven tlumí bolest. Velmi dobre se osvedcil ricinový olej na zábaly používané pri bolestech svalu a kloubu. Aplikací teplého obkladu z ricinového oleje dosáhneme uvolnení s…

Wei fu gao - krém

Popis:Velmi úcinný krém na zánety kuže (zejména ekzémy) u lidí, dlouhodobe užívajících kortikoidní masti. Kombinace materí kašicky, vitaminu B6 a medu umožnuje hojení kuže za pomoci ultranízké dávky steroidního analoga. Kombinace materské kašicky, vitaminu B6 a medu umožnuje hojení kuže za pomoci ul…

Ybe krém

Popis:Na starých obrazech obdivujeme barvu a trvanlivost temné indigové modre. Málokdo však tuší, že jméno charakteristickému odstínu modré dává výtažek z rostliny Isatis tinctoria, jehož se ve staroveku používalo jako barviva. Rostlina samotná patrí mezi lécivky tradicní cínské medicíny a má antimi…

Aloe vera gel cistý

Aloe vera:Aloe vera je sukulentní rostlina z celedi liliovitých (Liliaceae) puvodem z Afriky, rozšírila se ovšem i do jižní cásti Evropy. Lze ji pestovat i v domácím prostredí jako pokojovou rostlinu. Starovecí Egyptané nazvali Aloe jako rostlinu nesmrtelnosti, její úcinky jsou tedy známé napríc dlo…

Aloe vera s arganovým olejem

Aloe vera:Aloe vera je sukulentní rostlina z celedi liliovitých (Liliaceae) puvodem z Afriky, rozšírila se ovšem i do jižní cásti Evropy. Lze ji pestovat i v domácím prostredí jako pokojovou rostlinu. Starovecí Egyptané nazvali Aloe jako rostlinu nesmrtelnosti, její úcinky jsou tedy známé napríc dlo…

1 2