V tuto chvíli se nacházíte na herbáři , pokud si chcete produkty objednat, musíte na náš nový web apoteka-eshop.cz , Na novém eshopu se při zobrazení produktu, nachází Zelené tlačítko , které Vás odkáže "tady" na herbář, kde se o produktu dočtete mnohem více informací.


Rozumím, a chci pokračovat na herbáři, Toto není eshop!

Živý prírodní šampón na vlnité a nepoddajné vlasy

Olivový olej:Olivový olej je bohatý na vitamíny A, B, D a E, což jsou vitamíny, které jak vnitrne, tak pri zevním použití pomáhají stimulovat vlasové korínky a tím výrazne zrychlit rust našich vlasu. Zároven vlas úcinne hydratuje a regeneruje a tím zamezuje jeho krepatení, vysušování, ale i nadmerné…

Detail produktu

Domovská stránka

Hraška na zahuštování 250g

Popis:
Umožnuje zdravé zahuštování polévek, omácek, štáv a gulášu. Není nutné pripravovat jíšku, stací Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povarit obdobne jako jíšku. Pokrmy pripravené z této smesi mají lahodnou chut, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i nárocné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimecná i svoji vyšší stravitelností. Je skvelým pojivem v testech a karbenátcích, proto umožnuje vynechání vajec. Slouží k príprave základu pomazánek, dresinku, majonéz a bešamelových omácek na zapékání zeleniny. Rozmíchání Hrašky na zahuštování pouze s vodou slouží také k príprave testícka pro obalení nejen klasických rízku, ale i zeleniny ci sýru.

 

Návod k príprave:
Pri použití hrašky není nutné pripravovat jíšku. Hrašku stací smíchat s vodou a 20 minut povarit. 1 lžíce smesi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g smesi Hraška zahustí 600 ml omácky.

 

Balení:
250g

Popis:
Umožnuje zdravé zahuštování polévek, omácek, štáv a gulášu. Není nutné pripravovat jíšku, stací Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povarit obdobne jako jíšku. Pokrmy pripravené z této smesi mají lahodnou chut, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i nárocné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimecná i svoji vyšší stravitelností. Je skvelým pojivem v testech a karbenátcích, proto umožnuje vynechání vajec. Slouží k príprave základu pomazánek, dresinku, majonéz a bešamelových omácek na zapékání zeleniny. Rozmíchání Hrašky na zahuštování pouze s vodou slouží také k príprave testícka pro obalení nejen klasických rízku, ale i zeleniny ci sýru.

 

Návod k príprave:
Pri použití hrašky není nutné pripravovat jíšku. Hrašku stací smíchat s vodou a 20 minut povarit. 1 lžíce smesi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g smesi Hraška zahustí 600 ml omácky.

 

Balení:
250g