V tuto chvíli se nacházíte na herbáři , pokud si chcete produkty objednat, musíte na náš nový web apoteka-eshop.cz , Na novém eshopu se při zobrazení produktu, nachází Zelené tlačítko , které Vás odkáže "tady" na herbář, kde se o produktu dočtete mnohem více informací.


Rozumím, a chci pokračovat na herbáři, Toto není eshop!

Živý prírodní šampón na vlnité a nepoddajné vlasy

Olivový olej:Olivový olej je bohatý na vitamíny A, B, D a E, což jsou vitamíny, které jak vnitrne, tak pri zevním použití pomáhají stimulovat vlasové korínky a tím výrazne zrychlit rust našich vlasu. Zároven vlas úcinne hydratuje a regeneruje a tím zamezuje jeho krepatení, vysušování, ale i nadmerné…

Detail produktu

Domovská stránka

Boruvky sušené mrazem DOCASNE NEDOSTUPNÉ

Popis:
Toto balení je vyrobeno ze 140 g cerstvých boruvek.

Složení:
Mrazem sušené divoké boruvky 100%.
Bez pridaného cukru, barviv a konzervantu.
Baleno v ochranné atmosfére N2.

Skladování:
Skladujte v suchu a chladu, obal vždy dobre uzavrete.

Hmotnost:
20g

Zeme puvodu:
Nemecko

Lyofilizace:
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem nekdy oznacované jako vymrazení nebo sublimacní sušení. Následný produkt je témer identický s puvodní surovinou. Zachovává si barvu, chut, aroma, minerály, vitamíny a témer identickou velikost. Je ideální složkou do müsli, kaší, jogurtu, sorbetu, a smoothies. Dále se konzumuje prímo jako krupavý snack výrazné ovocné chuti. Výborné využití má i pro další kulinárské speciality.Vše zacíná u cerstvého ovoce. K výrobe 1 kg mrazem sušeného ovoce je treba zpracovat 7-10 kg cerstvého ovoce. To je nakrájeno na požadovaný tvar a je prudce zmraženo na teplotu až - 60 °C. Díky tomu se zachová prirozená struktura. Poté se ovoce umístí do sušárny, ve které je udržován nízký tlak (610 Pa). Voda tak ze zmraženého ovoce sublimuje, tzn. prechází z pevné fáze (ledu) prímo do fáze plynné (vodní páry). Oproti sušení teplem, si mrazem sušené ovoce v maximální míre zachová nejen svou puvodní texturu a aroma, ale i potrebné vitamíny a minerály. Lyofilizace eliminuje vetšinu mikrobiálních necistot a zajištuje dlouhou trvanlivost produktu (2 roky).

Výhody lyofilizovaného ovoce:
-chut a vune je mnohem lepší než u ovoce sušeného teplem
-potlacení oxidace vzduchem a chemických zmen v ovoci
-zachování vitamínu a minerálních látek
-lyofilizace umožnuje ošetrit plody bez pridání chemikálií a cukru
-barva a podoba je témer stejná jako u cerstvého ovoce
-zachována sterilita ovoce

Popis:
Toto balení je vyrobeno ze 140 g cerstvých boruvek.

Složení:
Mrazem sušené divoké boruvky 100%.
Bez pridaného cukru, barviv a konzervantu.
Baleno v ochranné atmosfére N2.

Skladování:
Skladujte v suchu a chladu, obal vždy dobre uzavrete.

Hmotnost:
20g

Zeme puvodu:
Nemecko